creamster_header_crop

 

VINFONIES és un projecte cultural de petit format que relaciona música i arts audiovisuals experimentals amb la cultura del vi, buscant el joc amb el territori i els aspectes més sensorials del vi.

Coda és un “conjunt dels compassos afegits al final formal d’una composició musical per a reforçar-ne el caràcter conclusiu”. I és que el col·lectiu Vinfonies s’acomiada després de deu anys de propostes que uneixen la música experimental i el vi.

[Descarrega’t el Programa 2018 en PDF]

21 de setembre 2018 (Vilafranca del Penedès)

Concert experimental d’orgue i electrònica

Josep M. Comajuncosas i Shoeg

Com a punt final a les deu edicions del projecte Vinfonies, hem volgut encarregar una obra especial a dos artistes que ja havien col·laborat en anteriors edicions. Josep Maria Comajuncosas a l’orgue, i Carlos Martorell (SHOEG) a l’electrònica. Aquest concert representa per a tots dos un repte artístic: el de combinar la sonoritat d’un orgue mecànic amb instruments electrònics, i embolcallar-ho tot dins del marc de la gran nau gòtica.

Lloc: Església de Santa Maria. 21:00h

Entrada gratuïta.

Tast sonor en directe

Adele Madau

El Tast Sonor és una proposta que utilitza l’art sonor i les músiques experimentals per gaudir del tast de vi d’una manera diferent. El proper divendres 21 de setembre podreu gaudir d’aquesta experència.

Lloc: Capella Vinseum. 19:30h 

Entrada: 3€ (reserves a vinseum@vinseum.cat) / Amics de VINSEUM Gratuït. Places limitades 50.

El procés creatiu és el següent: primer l’artista rep una ampolla de vi dels cellers participants. Després, l’artista crea una peça sonora inspirada en aquell vins. Finalment, a la sessió de tast, en un ambient íntim i introspectiu, el públic degusta els cinc vins mentre escolta cada peça sonora interpretada en directe per la violinista Adele Madau.

Relació vins

CELLER CREDO – Miranius
AZUL Y GARANZA – Abril
VALLDOLINA – Cava Tutusaus Gran Reserva

 Cellers col·laboradors
  • azulygaranzaazulygaranzacredo_N
Col·laboradors
  • centset ajuntament